529 commentaren van in totaal 529 beoordelingen
Service
Dhr jvdheiden (Oosterhout nbr)
18/04/2019
10

Perfect en vriendelijk personeel die de werkzaamheden uitstekend uitvoeren. Bedrijf ademt rust en uitstraling uit alles is er opgericht cliënten op een juiste wijzen te behandelen. Zowel vriendelijk als technisch uitstekend.

Service
J.Krijnen (Zevenbergen)
10/04/2019
10

Goede service. Wordt telefonisch benaderd als er slijtage onderdelen moeten worden vervangen.

Service
Mevr. de Haan (Oosterhout)
10/04/2019
7

Jammer dat de service niet meer het niveau heeft als voorheen, ook het personeel is gespannen. Ik heb een, voorlopige, indruk dat er geld verdient moet worden aan de klant dus geef ik het nog even het voordeel van de twijfel of ik blijf of op zoek ga naar een andere dealer hoewel dit niets!!! te maken heeft met de mensen die er werken, die doen heel erg hun best.

Service
Ben Kuiper (oosterhout)
09/04/2019
9

Goede / correcte afspraken.

Service
Willem Bakker (Geertruidenberg)
20/02/2019
10

Uit eigen ervaring adviseer ik voor goede en betrouwbare service Louwman Oosterhout

Service
Cees huijben (den hout)
14/02/2019
8

Gewoon tevreden.

Service
dhr A.L. de Leeuw
14/02/2019
9

Ik ben al vanaf 2005 klant bij de vestiging in Oosterhout. Nog nooit minpunten gekend. De service is perfect. Van te voren altijd een prijsopgave. Toyota waardig !!

Service
Mevr.Stoop (Oosterhout)
14/02/2019
10

Zeer vriendelijk personeel ,goede voorlichting.Al meer dan 50 jaar klant van deze zaak.

Verkoop
Stephen Janssen (Oosterhout )
06/02/2019
10

Allereerst zie ik en voel ik dat je op je gemak bent in deze filiaal zowel bij de verkoper of dan wel aan de balie. Zijn en willen met veel begrip je helpen. Klantvriendelijk en technisch is hier een dikke 10 minder kan ik er niet van maken. Mijn volgende auto zou ik hier weer kopen daar hoeft ik niet over na te denken.

Service
Ary Ampt
01/02/2019
9

Goede, vriendelijke en deskundige behandeling

Service
Dhr. J M de Jager. (Oosterhout nb)
01/02/2019
8

ik ben in alle opzichte te vrede.

Service
Ton (Oosteind)
01/02/2019
8

Geen prijs opgave voor beurt

Service
Dhr. W. de Haan
18/01/2019
9

Ik ben tevreden over de contacten en de uitgevoerde werkzaamheden. De accu is vervangen en mij is aangeraden bij een halfvolle tank opnieuw vol te tanken i.v.m. reiniging v/h brandstofsysteem.

Service
Rinie Hofkens (Oosterhout )
11/01/2019
10

Ik word er correct en vriendelijk te woord gestaan.100 procent tevreden met Louwman Oosterhout B.V.!!!

Verkoop
Niels (Biddinghuizen)
09/01/2019
9

Klantvriendelijkheid en professionaliteit.

Service
Mevr. Nelly de Meijer van Oort (Raamsdonk)
04/01/2019
10

Behulpzaam vriendelijke medewerkers, bij onverwachte kosten vooraf prijsopgave en uitleg, afspraken goed nakomen!

Service
Pim Buwalda (Oosterhout)
04/01/2019
9

Sinds de aanschaf van de auto deze in onderhoud bij Louwman, voorheen Van Dorst. Tot nu toe, gedurende tien jaar, tevreden over het onderhoud bij genoemde garage.

Service
San de Wit (Raamsdonksveer)
04/01/2019
10

ben nooit bij een andere geweest sinds ik Toyota rijd

Service
M.J.M.P. Raaijmakers (oosterhout)
21/12/2018
8

Correcte ontvangst Afspraken worden nagekomen.Goede uitleg rekening.Servicekaart geeft extra zekerheid

Service
L. Eijkemans (Leiden)
19/12/2018
9

Alles klopt Het maken van een afspraak, de tijdsduur van het onderhoud, de factuur, het meekrijgen van een fiets.

Service
Hans Cleiren (Oosterhout)
05/12/2018
9

Vriendelijk en vakkundig personeel, goede service

Service
M. van keulen (hank)
30/11/2018
8

Vanwege goede service en nagekomen afspraken.

Verkoop
chris vredeveld (oosterhout)
29/11/2018
10

klantvriendelijke en klantgerichte benadering.

Service
A de laat
23/11/2018
8

Vriendelijke klantbenadering.

Service
Chris Dallison (Oosterhout)
23/11/2018
10

Goede service.

Service
J. van Deijck-Gerrits (breda)
23/11/2018
10

Ben altijd tevreden daar weg gegaan. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Service
John Storm van Leeuwen (Oosterhout NB)
23/11/2018
9

Komen afspraken na, goede service en vriendelijk.

Service
Lars van der Made (Oosterhout )
23/11/2018
9

Prima service!

Service
Ludo Rasing (Oosterhout)
23/11/2018
9

Vriendelijke personen en soepel in de communicatie.

Service
Stephen Janssen (Oosterhout )
23/11/2018
10

-

Service
Dhr siemons (Oosterhout )
09/11/2018
8

Na een klein ongelukje in de werkplaats goed geholpen met van alles en nog wat.

Service
Dhr. P. Grefkens (Oosterhout)
02/11/2018
9

Service en klantvriendelijk.

Service
Dré van Bekhoven (Oosterhout)
02/11/2018
10

Omdat alle medewekers/sters dit hoge cijfer geheel waarmaken!!

Service
Mevr Boot (Oosterhout)
02/11/2018
10

Het voelt vertrouwd ik kom er al 25 jaar.

Service
Mevr. Kieboom
02/11/2018
8

Prettige garage. Goede service.

Service
S. Hartman
02/11/2018
8

Klantvriendelijk, service gericht, meedenkend.

Service
Dhr.De Jager. (Sleeuwijk.)
29/10/2018
9

Garage ziet keurig uit,als klant wordt je netjes te woord gestaan en op de hoogte gehouden .

Service
Ben Smeets (Oosterhout)
19/10/2018
8

correct en betrouwbaar

Service
A.G.A. van Gessel (Breda)
17/10/2018
10

Als klant van Toyota Oosterhout wordt je zeer netjes en correct geholpen. De medewerkers aan de receptie balie luisteren heel goed en noteren ook goed je wensen. En nog belangrijker. De wensen worden naar 100% tevredenheid verricht. Hartelijk dank hiervoor.

Service
M. van Keulen (Hank)
05/10/2018
8

De service is prima, contacteren je voor ev. extra's en het tijdschema klopt altijd.1 min puntje vind ik bij een grote onderhoudsbeurt werd voorheen de auto altijd even gewassen en dat is deze keer achterwege gebleven.

Service
Mw Bezemer
05/10/2018
9

EEG vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Piet Jansen (Dongen)
05/10/2018
10

in 10 jaar service altijd correct geholpen.

Service
Toon opstroom (Oosterhout)
05/10/2018
9

Alles is gewoon top

Service
M.van't Geloof (Lage Zwaluwe)
13/09/2018
8

Altijd correct en duidelijke afspraken nagekomen.

Service
R BEEKHOF (Oosterhout )
13/09/2018
9

Ze denken met je mee ,stellen veiligheid hoog in het vaandel

Service
wil mastop (oosterhout)
13/09/2018
10

Goede en juiste verzorging

Service
Hoogendijk
12/09/2018
5

Van Dorst oosterhout was altijd prima, sinds de overgang naar Louman zijn er ook enkele voorwaarden verandert die niet aan de klant worden kenbaar gemaakt. Zo zit ik nu zonder pechpas, dankzij een slechte communicatie van het callcenter en de receptie van de dealer, deze wist dat ik de pas al 8 jaar heb en had mij erop moeten attenderen dat de voorwaarden zijn verandert!!! Slechte zaak.

Verkoop
Johan Benneker (Oosterhout)
12/09/2018
9

ontvangst, uitleg en begeleiding

Verkoop
Ton Harries (Made)
06/09/2018
10

De aflevering van mijn eerste Prius verliep niet vlekkeloos. Bij de inruil/aanschaf van mijn huidige Prius heb ik met twee verkopers te maken gehad. Dat proces t/m de aflevering verliep heel goed. Over de service van de werkplaats ben ik zeer tevreden.

Service
Dhr. W.Bakker
05/09/2018
10

Tevredenheid kent geen cijfer maar een goede verbondenheid.

Service
Susanne
31/08/2018
8

Service gericht, klantvriendelijk!

Service
mevr. Schaap (Oosterhout)
28/08/2018
9

De ontvangst is vriendelijk en de service goed!

Service
Dhr. van Schendel
08/08/2018
8

Eerste beurt voor de auto is netjes uitgevoerd. In het verkleden werd de auto ook keurig gewassen, dit heb ik deze keer helaas gemist.

Service
J.Krijnen (Zevenbergen)
08/08/2018
10

Telefonisch een afspraak gemaakt wanneer het mij gelegen kwam. Nette SMS wanneer auto gereed was. Vriendelijke baliemedewerker.

Service
rien de klerk (oosterhout)
08/08/2018
9

goede afhandeling

Service
Segers bam (Made)
08/08/2018
9

Goed geholpen

Service
ceciel luyten-boot (made)
02/08/2018
9

goede zorg

Service
Kees van Gennip (Raamsdonksveer)
01/08/2018
10

Afspraak met de dealer van de Toyota is makkelijk te maken, op korte termijn (binnen 1 week) een APK gelijktijdig met een onderhoudsbeurt kunnen laten verrichten. Geholpen zoals het hoort!: netjes en vriendelijk.

Verkoop
D. Jonker (Raamsdonksveer)
31/07/2018
7

Dit was de eerste kennismaking dus kan nog niet veel zeggen over de service....

Service
J de Lobel
26/07/2018
8

Prima service, vriendelijkheid, goed prijs kwaliteit verhouding

Service
Albert de jong
25/07/2018
7

Omdat niet altijd alles naar wens is

Service
Corne Broeders (Oosterhout)
25/07/2018
10

Meedenkend vriendelijk

Service
M.Pijnenburg (Oosterhout)
25/07/2018
9

Ik word altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan en kan in de koffiehoek wachten

Service
R v d werf (Oosterhout)
13/07/2018
8

Goede behandeling

Service
Dhr van Seeters (Raamsdonksveer )
11/07/2018
10

Komen al enkele jaren bij deze dealer. Netjes te woord gestaan en tijdig geïnformeerd over eventuele extra kosten. De site echter om een afspraak te maken is flut. Gekozen datums kunnen bijna nooit. Er wordt altijd zonder overleg een andere datum “ingepland”. Om deze te verzetten kost dat vaak het nodige gepuf van de telefoniste en tot mijn spijt waren er de laatste keer zogenaamd geen leenfietsen aanwezig terwijl er 3 stonden. Oftewel service dealer tot op heden perfect, service afspraak inplannen bij overkoepelende organisatie laat te wensen over

Service
Arie Klerk (Oosterhout)
09/07/2018
5

Toyota Dorst Breda heeft grote kansen om tevreden klanten te krijgen. De verkoop is perfect, de service beneden de maat. Vooral leren vanuit de klant te denken. Voorbeeld: als de verlichting op automatisch staat, niet na de onderhoudsbeurt op uit zetten... Het is nauwelijks zichtbaar dat de verlichting uit staat door de led-strips aan de voorzijde...

Service
C ‘t Hart (Schiedam)
09/07/2018
9

Persoonlijk vind ik het een prima garage.goede service , en ik kom niet voor niets uit Schiedam. De volgende auto zal weer uit Oosterhout komen!!Niet vergeten dat ik hier Toyota dealers binnen een straal van 10 km heb, ondanks dat toch naar van Dorst (Louwman )Oosterhout

Service
Jan Rouwhorst (oosterhout)
09/07/2018
10

een perfect voorbeeld hoe je je klanten en de eventuele problemen behandeld. Uitmuntend!!!!

Service
koningd (oosterhout)
09/07/2018
3

Niet meeeleven. Auto van 8 jaar zou buiten onderhoud niet voor 1900 euro aan problemen moeten kunnen geven. pech gehad , soms is dat zo...... ik heb inmiddels een andere auto gekocht en ja nadat ik altijd riep ik blijf Toyota rijden heb ik dat dus niet gedaan. hierbij nemen we afscheid ban elkaar

Service
Stephan Nijst (Oosterhout)
04/07/2018
9

Makkelijk bereikbaar en snelle goede service

Service
Dhr. H. Pruijssers (Raamsdonksveer)
28/06/2018
10

Goede dienstverlening begrip voor persoonlijk probleem en direct een goede oplossing.

Service
Els Janssen (Oosterhout)
28/06/2018
9

Over Van Dorst in Oosterhout ben ik zeer tevreden, echter het callcenter waar je door gebeld wordt als je auto aan een beurt toe is, is totaal niet klantvriendelijk, ze belde mij terwijl ik direct aangaf met vakantie te zijn, zij ratelde echter gewoon door. Bovendien is er niet aangegeven dat ik een reinigingsbeurt aan de airco zeer op prijs stelde, hier is de communicatie misgegaan. Dus graag geen callcentermedewerkers meer laten bellen.

Service
Mvr Oomens (Dongen)
27/06/2018
0

Afspraak gemaakt en ingepland voor een hele dag omdat katalysator moest worden vervangen, die was bij aankomst niet besteld. In offerte stond een grote beurt begroot terwijl het een kleine moest zijn. Geen info gehad over de verschillende service pakketten. Schuld lag allemaal niet bij van dorst maar bij afspraakcentrum volgend balieMedewerker, die absoluut niet meedacht in de oplossende sfeer maar bleef maar wijzen met het vingertje naar de fout vh afspraakcentrum. Moest ook een nieuwe offerte worden gemaakt voor de katalysator en als dank van de service medewerker mag ik ruim 300 euro meer betalen voor het plaatsen van een nieuwe katalysator.De koude douche gaat naar van Dorst Oosterhout ! Men heeft geen contact opgenomen met mij zoals beloofd.

Service
A.jaspers (Oosterhout )
20/06/2018
8

Omdat ik tevreden ben over Toyota in het algemeen

Verkoop
Aline Roks (Oosterhout)
20/06/2018
10

Fijne dealer. Er wordt je de tijd en rust gegund om een goede weloverwogen beslissing te nemen.

Service
Ciel Donders
20/06/2018
9

Zeer vriendelijk geholpen, ik werd naar mijn werk gebracht en weer opgehaald door Toyota medewerker toen mijn auto klaar was, top!

Service
Kees (Oosterhout)
15/06/2018
8

goede service

Service
mevrouw M.E.Schouten-Al (Oosterhout)
14/06/2018
10

Goede service, alles naar wens en prima personeel.

Service
Johan van de Donk (Oosterhout)
13/06/2018
10

Ben altijd correct en vriendelijk behandeld bij Van Dorst.

Service
Mevr. Leemans (Oosteind )
13/06/2018
10

Goed geholpen, ales duidelijk uitgelegd vriendelijk personeel

Service
San de Wit (Raamsdonksveer)
13/06/2018
10

Tevreden met de opgedragen werkzaamheden.

Service
J. de jong (Raamsdonksveer)
06/06/2018
9

Goede service, vriendelijk personeel!

Service
j.goossens (oosterhout)
06/06/2018
9

Vriendelijk en zo doen de werk goed voor mijn

Service
Lilly Schoneveld
06/06/2018
8

Ze doen wat ze vooraf beloofd hebben

Service
Dhr. A de JONG (Oosterhout)
01/06/2018
9

Nobody is perfect

Service
W.T. van den Broek (Oosterhout)
01/06/2018
8

Personeel bijscholen

Service
Cor van Alphen (Bavel (Breda))
16/05/2018
10

Van Dorst geeft een uitstekende service. Prettige afhandeling. Een wachtruimte die prettig aandoet.Ondanks het feit dat ik naar Breda ben verhuisd blijf ik klant bij van Dorst in Oosterhout

Service
Carla Boot (Oosterhout)
09/05/2018
8

Prima bedrijf.

Service
Ludo Rasing (Oosterhout)
09/05/2018
7

Vriendelijke ontvangst aan de balie.

Verkoop
Mathy van de Laar (Breda)
08/05/2018
9

Vriendelijke ontvangst. Kundige verkoper die weet wat mijn situatie is en wat ik graag wil. Ik ben al bijna 35 jaar klant bij van Dorst en nog nooit teleurgesteld.

Service
Bas van der Ven (Oosterhout NB)
02/05/2018
9

vriendelijk en corect en vakkundig uit leg cq voorlichting gehad

Service
Dhr C.J.G. Grond (Oosterhout)
25/04/2018
8

Klantgericht, afspraak is afspraak

Service
Gerrit van Mook (Waspik)
18/04/2018
8

Zoals eerder vermeld ben ik zeer tevreden.

Service
Han Pimmelaar (Oosterhout)
18/04/2018
10

Een vertrouwd adres om auto in onderhoud te hebben.

Service
W Norbart (Made)
18/04/2018
9

Ik heb vertrouwen in het personeel. Laat aan hun mijn auto gewoon over.

Verkoop
jaap van der heiden (oosterhout nbr.)
12/04/2018
10

goede service adequate behandeling. Aandacht voor cliënten. Uitstraling bedrijf. Uitstekende monteurs en idem dito verkoper(s)kortom een zeer goed bedrijf

Service
N.M Keyner
05/04/2018
9

de klant word correct ingelicht over de te verrichten w,z.h en de evt kosten.

Service
Thea Aarts
05/04/2018
10

Je wordt correct en vriendelijk geholpen.

Service
Max Bartosik (Oosterhout)
03/04/2018
10

Goede service en betrouwbaar.

Verkoop
A.J.J. van den Bruele (Breda)
28/03/2018
10

Men wordt op een spontane, vriendelijke en professionele wijze benaderd. De klant staat altijd centraal. Er wordt geluisterd en daarop geadviseerd naar de klant. De klant wordt vaak aangesproken met zijn achternaam. M.a.w. klanten worden herkent op naam, men ik geen nummer.

Service
dhr.luyten (made)
28/03/2018
9

bijzonder net garage

Service
ria stoop
21/03/2018
10

ben zeer tevreden over de medewerkers ook aan de balie

Service
Ad van Kuyck (Made)
19/03/2018
7

De voor mij onbekende baliemedewerkers zijn zwijzaam, informeren je niet, doen druk etc. Het laatste uur extra wachten voelde ongemakkelijk.

Service
de Wit (Hank)
14/03/2018
10

super service

Service
hj hermans (oosterhout )
14/03/2018
10

een zeer fijne garage ,waar uiterst vriendelijke mensen werken zowel aan de balie als in de werkplaats ,altijd keurige uitleg en een niks is teveel mentaliteit ,dus gewoon een top garage.

Service
San de Wit (Raamsdonksveer)
14/03/2018
10

goed behandeld

Service
Simone Blom
05/03/2018
10

Men is zeer klantvriendelijk en deskundig

Service
C.van der Doef (Oosterhout)
28/02/2018
8

Ik kan altijd op hen rekenen. De service en ontvangst is prima.

Service
Dhr. W.Bakker
28/02/2018
9

Makkelijk bereikbaar. Goed overleg en maken van afspraken. Telefonische melding wanneer auto gereed is. Werkzaamheden worden correct uitgevoerd en aandachtspunten worden aangegeven. Waardevolle dealer voor onderhoud aan kostbare auto.

Service
Gerard Dalman (Geertruidenberg)
28/02/2018
9

Bij de weinige vragen die wij hebben worden die altijd naar volle tevredenheid beantwoord, wil even aanhalen dat toen wij wilde vertrekken naar onze vakantie bestemming de accu alle dienst weigerde vervolgens door Toyota hulpservice binnen 45 minuten de auto gestart werd en het advies gegeven werd om de accu te controleren bij de dealer waar wij gevolg aangaven en binnen de kortste keren een nieuwe accu werd geplaatst de oude accu was kapot logisch na 6 jaar dat er van te voren geen prijsopgave was is niet relevant een nieuwe was nodig.

Verkoop
Jelle hoekstra (Oosterhout)
21/02/2018
10

Een vriendelijke, behulpzame dealer die samen met jou naar een mooi eindresultaat zoekt. Je gaat tevreden de deur uit!

Service
Dhr. de Jager. (Oosterhout nb.)
08/02/2018
10

Een goede dealer waar de afspraken prima worden nagekomen.

Service
C.A.Buijs (Oosterhout)
24/01/2018
10

Je wordt daar vriendelijk en professioneel geholpen

Service
Anoniem
10/01/2018
8

afspraak melding, snelle afwerking, goede prijs kwaliteit

Service
R.beekhof (Oosterhout )
10/01/2018
10

Ze zijn het waard en overleggen eerst voordat ze iets doen en houden rekeing met je .

Service
Theo J. van den Barselaar (4817 JZ Breda)
10/01/2018
10

Goed contact

Service
Ton Reuvers. (Oosterhout)
10/01/2018
10

Staan je prettig te woord en komt zeer klantvriendelijk over.Maar wat je wil met een Toyota heb je al niet te klagen, laat je niet in de steek en mocht het zo zijn staat de verzekering en hulpdienst paraat in Europa.

Service
Gerd Broekhuizen (Almkerk)
02/01/2018
8

Ik liet een APK uit voeren zonder beurt, tussendoor, ik verwachte een rekening.
Deze APK was gratis omdat ik vaste klant ben en een paar maanden later een afspraak zou maken voor regulier onderhoud.
Dit vond ik heel netjes, deze APK had men ook kunnen factureren...een pluim voor dit gebaar.

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Goede service. Betrouwbaar. Klantgericht.

Service
René van der Pas (Oosterhout)
28/12/2017
10

We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service van Van Dorst Oosterhout. Er wordt ook klantgericht gedacht

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Ik ben tevreden alleen vond ik het wel duur voor een kleine beurt.

Service
John Storm van Leeuwen (Oosterhout nb)
20/12/2017
9

Betrouwbaarheid, accuraat en vriendelijk.

Service
T.Bakker (Teteringen)
20/12/2017
9

goede service gerichte zaak

Service
Dhr. W.A.M.Oomen
14/12/2017
10

accuratesse beleid vriendelijkheid stiptheid.nakomen van afspraken

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Ik ben erg tevreden met Van Dorst Oosterhout. Altijd staan ze je vriendelijk te woord.Ze leveren een goede service en zijn gastvrij. Vragen altijd netjes of je vervangend vervoer nodig hebt als er wat uitgevoerd moet worden.Dit kan een fiets of auto zijn.A ls men beslist om te wachten wordt er altijd gezegd neem gerust een kopje koffie en lees gezellig een krantje. of een boekje.Tevens wordt er altijd overleg gepleegd, voordat ze bv iets uitvoeren mocht er wat stuk zijn.Daar ben ik erg blij mee, want je bouwt dan een goede vertrouwensband op.

Service
Carin Broeders
13/12/2017
8

Tevreden!!!!

Verkoop
Erik Pierot (Oosterhout)
13/12/2017
9

Tijdens het proces tot koop waarbij ik ook in Waalwijk bij uw vestiging was en echt ondervond dat het belang niet de vestiging maar de auto was, vond ik zeer plezierig.

Service
Dhr. Martens. (Oosterhout.)
12/12/2017
9

omdat wij altijd netjes worden behandeld.

Service
Lilly schoneveld (Oosterhout)
07/12/2017
9

Zij doen wat de klant verwacht van een autodealer.

Service
A .Jaspers (Oosterhout )
06/12/2017
8

Omdat deze garage niet ver van ons huis is en een hele fijne auto bezit en een goede service wat wil je dan nog meer dan zijn twee partijen tevreden mooi toch

Service
L.Eijkemans (Leiden)
29/11/2017
9

Goede garage, prettige behandeling.

Service
Anoniem
23/11/2017
10

Toyota van Dorst is een betrouwbare en vakkundige dealer.

Service
Carla Boot van Boxtel (Oosterhout)
02/11/2017
10

Service uitstekend. Top behandeling.

Service
Dhr.A.H.de Jager (Sleeuwijk.)
01/11/2017
8

werken volgens afspraak,garage en werkplaats zien netjes uit.

Service
Anoniem
26/10/2017
9

Zowel de ontvangst bij de receptie als de service tijdens de wachttijd was prettig en goed verzorgd.

Service
Anoniem
13/10/2017
9

Gewoon goed, wat moet je nog meer?

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Klant- en servicegericht. Vriendelijk. Geen verrassingen.

Service
Anoniem
05/10/2017
10

Ik ben zeer tevreden over deze garage, vriendelijk behandeling .Bovendien hebben ze mij, wegens gezondheidsproblemen thuisgebracht en weer opgehaald.

Service
Anoniem
04/10/2017
10

volledige tevredenheid

Service
René Verduijn (OOSTERHOUT)
04/10/2017
10

Omdat ik bij mijn RAV4 Auris en Carolla Verso een uitstekende service en begeleiding heb genoten.

Service
Anoniem
27/09/2017
9

Tevreden

Verkoop
rien de klerk (Oosterhout)
27/09/2017
10

klantvriendelijk en niet opdringerig bij de verkoop

Verkoop
p.pulles (raamsdonksveer)
06/09/2017
9

zeer vriendelijk en goed geholpen bij deze aankoop en de vorige aankopen.

Service
K. Sibma (Oosterhout)
31/08/2017
10

Prettige benadering aan de balie, goede afspraken en resultaten.

Service
Dhr. K. van Gennip (Raamsdonksveer)
30/08/2017
10

Vlotte, duidelijke en nette ontvangst. Duidelijke uitleg betreffende de kostenopgave. Goed gecommuniceerd over de extra kosten. Na de onderhoudsbeurt en de APK een voortreffelijke auto waar met vertrouwen in gereden kan worden.

Verkoop
Arie Klerk (Oosterhout)
22/08/2017
9

Eindelijk eens een verkoper die niet opdringerig een auto door je strot wil duwen...

Service
Ton sipd
21/08/2017
10

Prima se

Service
Anoniem
16/08/2017
10

Nette service.

Service
John Storm van Leeuwen (Oosterhout NB)
16/08/2017
9

Goede service door deskundig personeel.

Verkoop
Rien Fiere (Oosterhout)
16/08/2017
9

Een prettige en ongedwongen sfeer. Verzorgde uitstraling. Het gaf ons een vertrouwd gevoel.

Service
ceciel luyten-boot (made)
09/08/2017
9

zeer deskundig en goede voorlichting verkregen

Verkoop
M.Pijnenburg (Oosterhout)
02/08/2017
9

Prettig contact en vlotte bediening

Service
Anoniem
27/07/2017
9

Correct en terzakekundig vakmanschap.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
9

Van Dorst is gewoonweg een fantastisch bedrijf

Service
Anoniem
26/07/2017
8

goede en pretige behandeling

Service
C. Beijer Verhulst (Oosterhout)
24/07/2017
9

Ik ben over garage van Dorst heel tevreden

Service
Jan de Lobel (Oosterhout)
24/07/2017
8

Duidelijke afspraken, voortijdige melding van de afspraak.Uitleg over de te vervangen onderdelen. Helaas niet een indicatie gekregen van de kosten.Factuur afwerking vlot en goed verlopen met de juiste uitleg.

Service
Mev.J.vSwieten (Oosterhout)
24/07/2017
9

Goede service, aardige mensen, behulpzaam

Service
peter dellenbag (amsterdam)
24/07/2017
9

Bij Dorst werd ik vriendelijk ontvangen, de gesprekken zijn zakelijk en meer (Brabant) en dat geeft een vertrouwt gevoel.De afhandeling van mijn grote beurt ging goed en op tijd ... De kosten waren standaard tarief en de evt. reparaties zijn goed uitgevoerd.

Service
Jos Segeren (Made)
17/07/2017
10

Ik ben al meer dan 10 jaar klant en altijd zeer tevreden over de vriendelijkheid en deskundigheid van het voltallige personeel.
Ik zou ook niet naar een andere dealer willen.

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Deskundig en vriendelijk personeel.
Alles klopt altijd.
De auto wordt correct afgeleverd.
Afspraken met betrekking tot de werkzaamheden worden correct uitgevoerd.
Je kunt altijd voor alles terecht.

Service
Huib Pruijssers
12/07/2017
8

ik ben tevreden over de nette behandeling van de baliemedewerkers en de kwaliteit van het onderhoud van mijn rav4.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

ik gaf een cijfers van 10 omdat ik vond dat Toyota van Dorst in Oosterhout , hebben mij goed geholpen, personeel waren vriendelijk en aardig ik wordt goed op de hoogte gebracht van de extra kosten van mijn reparatie in de mijn auto. en zijn goed in hun werk.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Een perfecte organisatie , klant vriendelijk en met uitstraling

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Het was een prettige ervaring mijn auto bij Van Dorst Oosterhout in service te geven.
Prettig met de afspraak maken, ontvangst aan de balie en de informatie vooraf aan de service.
Ik had een prettige mailing met de balie medewerker.

Service
Henk Baakman (Made)
30/06/2017
9

Prima werkplaats goed en vriendelijk personeel

Service
jan goossens (oosterhout)
30/06/2017
9

het werk is goed gaan. en goed is goed

Service
mevr.M.E.Schouten-Al (Oosterhout)
23/06/2017
10

Prettig personeel en goede service.

Service
Johan van de Donk (Oosterhout)
22/06/2017
10

Zeer correcte Toyota dealer. Service is altijd goed met vooraf kostenopgave. Vriendelijk personeel.

Service
A.L. de Leeuw (Oosterhout )
21/06/2017
9

Prima service

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Prima behandeling

Service
nel hamel (oosterhout)
21/06/2017
8

goed en betroubaar

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Je wordt netjes aangehoord. Er word goed naar je geluisterd. Goed advies

Service
Jack de Kort (Oosterhout)
07/06/2017
10

Je wordt als klant in de watten gelegd, gewoon top.

Verkoop
Ans Snijders (Tilburg)
31/05/2017
10

Klantvriendelijkheid en altijd welkom

Service
Anoniem
30/05/2017
8

Service ls goed auto niet gewassen wegenste weinig tijd en personeel heb wel wasbon mee gekregen

Verkoop
rien de klerk (Oosterhout)
18/05/2017
9

klantvriendelijk

Service
C.F. van Alphen (Breda)
10/05/2017
9

prettige afhandeling goede voorlichting Uitstekende wachtruimte

Service
Piet Liedorp (Raamsdonksveer )
10/05/2017
10

Stipt vriendelijk en vakkundig personeel

Service
Wim Norbart (Made)
10/05/2017
10

Kan heel kort hierover zijn, in het geheel geen klachten.

Service
Anoniem
08/05/2017
10

Toyota Van Dorst is een top adres voor uw nieuwe auto.
De service is uitstekend, de vakmanschap waarmee aan uw auto wordt gewerkt is ouderwets goed.
De vriendelijkheid van alle medewerkers is in deze tijd van haast en kostenbepaling een prettige uitzondering. De wachttijd bij een servicebeurt is kort en met een lekkere kop koffie geen enkel probleem. Dit zijn voor mij redenen om Toyota Van Dorst in Oosterhout voor alles een dikke 10 te geven.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

De correcte vriendelijke ontvangst en behandeling vwb de evt vragen en antwoorden waren ter zake kundig zeker de adviezen die werden gegeven

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Fijne garage, deskundig en behulpzame medewerkers, nooit problemen.

Service
lex bruggeman (oosterhout)
19/04/2017
10

prettige samenwerking door de jaren heen en de band die dit heeft geschapen zowel met de verkoop als de werkplaats.

Service
Anoniem
13/04/2017
9

Vakkennis klantgericht behulpzaam

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Zeer Klantvriendelijk!

Service
Melanie Verschuren (Oosterhout)
12/04/2017
8

erg vriendelijk personeel, staan je netjes te woorden. auto wordt ook altijd keurig gemaakt. ze hebben echt de tijd voor je.

Service
Mevrouw oomes simonse
12/04/2017
10

Omdat ik heel tevreden ben

Service
René van de Pas (Oosterhout)
12/04/2017
10

De klantvriendelijkheid van Van Dorst Oosterhout vinden we erg goed. Er wordt goed en in het belang van de klant meegedacht.
Alle antwoorden zijn totnogtoe eerlijk een betrouwbaar gebleken.
Daarnaast spreekt de betrouwbaarheid van de Toyota natuurlijk een belangrijke rol.

Service
Peter Meulenbroeks (Geertruidenberg)
10/04/2017
7

Werkplaats openstellen voor belangstellenden om te laten zien hoe men werkt.
Monteurs auto laten afleveren na onderhoudsbeurt en niet de receptionist.
Monteurs eventueel mediatraining geven, omgaan met klant.

Service
c.norbart (teteringen)
05/04/2017
9

correcte en adequate behandeling van de onderhoud beurt

Service
San de Wit (Raamsdonksveer)
05/04/2017
7

O.mdat ik van oordeel ben dat Van Dorst dat verdiend

Service
Anoniem
31/03/2017
9

Klantvriendelijk en komen vaktechnisch goed over.

Verkoop
Anoniem
17/03/2017
10

Mijn vrouw heeft een IQ gereden en bij dit bedrijf gekocht, hebben hierdoor een goede ervaring op gedaan!

Service
Anoniem
16/03/2017
7

Recent na grote beurt ongeveer 2 maanden later moesten er onverwacht toch reparatie s zijn

Service
Isabel Vissers (Raamsdonksveer)
16/03/2017
10

Ik vind de service geweldig, ben zeer netjes te woord gestaan en er werd gebeld toen er iets vervangen moest worden. Ze waren zeer behulpzaam. ik ben dan ook zeeer tevreden

Verkoop
jaap van der heiden (oosterhout nbr.)
16/03/2017
10

Uitstraling bedrijf pand en werkplaats. UItstekend personeel, men weet waar men over praat uitstekende service gastvrijheid

Service
L.Eijkemans (Leiden)
16/03/2017
9

Vriendelijk, koffie, aangename wachtruimte

Service
Anoniem
02/03/2017
10

Ik ben al sinds 2010 klant bij deze dealer en heb er twee auto's in onderhoud. Ik ben altijd tot volle tevredenheid geholpen. Het personeel aan de receptie is behulpzaam en geeft altijd voldoende informatie, en het werkplaatspersoneel levert goed werk af.

Service
Anoniem
02/03/2017
8

goede service

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
8

Klantvriendelijk; deskundig

Verkoop
Anoniem
20/02/2017
9

Gewoon goed, vriendelijk, behulpzaam, kwaliteit, enz (en lekkere koffie)

Verkoop
Anoniem
16/02/2017
8

Prima ontvangst, duidelijke uitleg, fatsoenlijke onderhandeling inruil.

Service
Ad Godschalk (Made)
15/02/2017
9

Je wordt er goed geholpen en netjes te woord gestaan.

Verkoop
Anoniem
15/02/2017
10

Het is een prettige dealer. Altijd een vriendelijke ontvangst, geeft nooit het gevoel je te willen overhalen en is goed mee te onderhandelen. Mijn ervaringen met andere dealers zijn wel eens heel anders geweest. Daarom blijf ik bij deze dealer ook al kan ik het dichterbij huis zoeken.

Service
Anoniem
14/02/2017
6

Te veel algemene Toyota informatie. Te weinig specifiek voor van Dorst Oosterhout

Service
John Storm van Leeuwen (Oosterhout NB)
04/01/2017
9

Altijd vriendelijk en meedenkend. Wordt er met respect behandeld.

Service
Bosch. R.W (Raamsdonksveer )
10/11/2016
8

Uitstraling van het personeel komt zeer bekwaam en professioneel over, reparatie van mijn Rav 4 was snel en zeer goed uitgevoerd.

Service
Dhr. I.L. van Ast (Oosterhout)
29/09/2016
9

Ik heb een zeer oude auto ( Fam. verhuis en vuilnis wagen ) maar wordt behandeld of ik pas een nieuwe auto heb aangeschaft.

Service
Anoniem
28/09/2016
10

Gewoon heel goed zeer vriendelijk en goed service. En goede garantie wat wil je nog meer

Service
John Storm van Leeuwen (Oosterhout Nb )
10/08/2016
9

Prettige mensen, deskundig en gevoel voor humor!!!

Service
Dhr. van den Enden (Geertruidenberg)
27/07/2016
10

Alles was perfect geregeld

Service
George Leenders (Oosterhout )
27/07/2016
10

Fijne auto en een uitmuntende service!

Service
Anoniem
25/07/2016
8

In het algemeen heel te vrede zoals het hoort.

Service
Peter van Gils (Oosterhout)
25/07/2016
9

gewoon een goede garage

Service
Anoniem
19/07/2016
8

Omdat ik tevreden ben over de manier waarop ik ben behandeld.

Service
Leo Eijkemans (Leiden)
13/07/2016
9

Omdat 10 misschien overdreven is

Service
Hans Oerlemans (Rijen)
06/07/2016
10

Goede uitleg, uitstekende begeleiding en uitstekende service.

Verkoop
lex bruggeman (oosterhout)
30/06/2016
10

jarenlange relatie met deze dealer, en de algemene uitstekende service

Verkoop
R.Stoop (Oosterhout nb)
29/06/2016
8

Was zeer vriendelijk en deskundig en totaal niet opdringerig

Verkoop
Anoniem
23/06/2016
10

Zelf al besloten een nieuwe auto te nemen en ook de keuze voor Toyota had ik zelf al genomen.Samen met de verkoper alle opties besproken. De dealer zit op een prima locatie. Het zijn gezellige medewerkers en zeer kundig. Ze namen de tijd en bleven zelfs iets langer aanwezig om mij rustig de proefrit te laten maken. Eigenlijk had ik niets te klagen.

Service
Henk Baakman (Made)
22/06/2016
9

Vriendelijk personeel,goede afspraken,bij grote beurt de auto gratis gewassen.

Verkoop
Anoniem
17/06/2016
10

prima service staan altijd voor je klaar

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Prima garage.

Service
Jeanne de wildt (Oosterhout)
15/06/2016
10

Perfect

Service
Mevr. van Leeuwen (Oosterhout)
15/06/2016
10

Ik vind het een keurige garage die een grote mate van service biedt en uiterst correct en vriendelijk personeel heeft.

Service
Anoniem
14/06/2016
9

betrouwbaar, goede service, duidelijk

Service
Anoniem
14/06/2016
9

betrouwbaar, goede service, duidelijk

Service
Anoniem
09/06/2016
10

Telefonisch advies gevraagd, goed naar me geluisterd, mooie prijsafspraak, vlot en netjes geholpen.

Service
John Storm van Leeuwen (Oosterhout NB)
08/06/2016
9

Goede afspraken, prima en deskundig personeel.
Goede afspraak gemaakt over het uitproberen van een hybride auto tijden het onderhoud.

Service
M.F.van Eijk (Oosterhout)
08/06/2016
8

Goede service

Service
Piet Liedorp (Raamsdonksveer )
08/06/2016
10

Vriendelijk en zeer terzake kundig

Service
Jan van der Vleuten (Oosterhout (NB))
02/06/2016
10

Ik heb in de vele jaren dat ik al klant ben bij deze firma. persoonlijk nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Zeer tevreden; keurig behandeld en alles op tijd klaar. Geen min punten.

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Goede service en zeer behulpzaam.

Service
Anoniem
18/05/2016
9

De dealer is altijd bereid om mee te zoeken naar een oplossing bij problemen en komt met een voorstel,we vinden dit zeer attent

Service
Anoniem
18/05/2016
8

Betrouwbaar, snel

Service
Henk Toet (Raamsdonksveer)
18/05/2016
10

Vriendelijke en correcte groep mensen met veel kennis over mijn auto.

Service
s Burghouts (Grave)
18/05/2016
10

Helemaal Top!!!!!

Service
Anoniem
13/05/2016
10

Ik rijd 50 jaar auto,nooit problemen gehad.

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Omdat ik altijd prima wordt geholpen en/of geadviseerd.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

Goede service en zeer aardige, vriendelijke en behulpzame verkoper ***.

Service
Anoniem
11/05/2016
9

De klantvriendelijk staat bij de dealer hoog in het vaandel. Onderhoud wordt uitstekend uitgevoerd.

Service
j.h. rouwhorst (oosterhout)
04/05/2016
10

vriendelijke ontvangst, kennis van zaken en 100% service

Verkoop
A M Martens (Rijen)
29/04/2016
9

Ken deze mensen al heel lang en koop dan ook alleen maar bij die dealer, intussen heb ik al 7 maal een avensis aangeschaft, en daarvoor nog eens 7 maal een corolla.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Omdat ik het fijn vind dat ze bellen voor een afspraak te maken, je van te voren weet wat de kosten zijn en goed geholpen wordt aan de balie.

Service
Hans Cleiren (Oosterhout)
29/04/2016
10

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Je wordt snel en goed geholpen tegen een redelijke prijs.

Service
Ad van Kuyck (Made)
20/04/2016
9

contact, service en geboden diensten zijn prima

Service
Anoniem
20/04/2016
9

altijd netjes geholpen
meer onderhoud een belletje

Service
John Veeragathy (Oosterhout )
20/04/2016
10

Ik zit er al 5 Jaar. Zelfs ik gebrekkig nederllands spreek,
Het personeel begrijpt mij.
Technische kundigheid is uitstekend!!

Service
joop burger (oosterhout)
20/04/2016
8

wordt altijd prettig en deskundig geholpen

Service
Mevr.C.M.A.Bral (Oosterhout NB)
20/04/2016
10


Vriendelijke,beleefde benadering en heldere uitleg van wat er gedaan werd bij het onderhoud en werkzaamheden.

Service
Van Dongen (Oosterhout)
20/04/2016
8

Prima Service en inzicht in de kosten

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Als er een probleem is wordt dit zo snel mogelijk verholpen.

Service
Anoniem
12/04/2016
9

het is goed afgehandeld

Verkoop
Anoniem
11/04/2016
8

klantvriendelijk, nemen ruim de tijd voor alle vragen en niet onbelangrijk de koffie is erg lekker.

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
9

Het gaat alleen nog maar over de aankoopervaringen, maar die zijn tot dusverre prima. N.a.v. een misverstand heeft een gesprek plaatsgevonden met de manager en de verkoper, dat zeer tot tevredenheid is verlopen. Ook de uiteindelijke uitkomst van dit gesprek werd door mij gewaardeerd. Ik voelde mij serieus genomen en correct behandeld.

Verkoop
Ien Wille (Oosterhout)
06/04/2016
9

Vriendelijke, duidelijke, correcte uitleg en het contact met de verkoper en het andere personeel aanwezig in de showroom.

Service
Wim de Haan (Made)
06/04/2016
10

Werkzaamheden zijn uitgevoerd als (na wijziging) afgesproken. Auto is gratis gewassen en de betreffende band is na verwijdering van een spijker, gratis gerepareerd!

Service
ben kuiper (oosterhout)
30/03/2016
8

de dealer is prima; ik heb echter 1 vraag: mijn auto heeft 27000 km gelopen; 1 voorband kwam niet door de APK keuring heen; dit blijf ik vreemd vinden

Service
Dhr. A. B. Van der Linden (Oosterhout / Sliedrecht)
30/03/2016
9

Prima dealer, afspraak is afspraak, vriendelijk personeel, je voelt je welkom als je binnenkomt

Service
W.J.Stuurstraat (Rijen)
23/03/2016
9

ter zake kundig ,prettige behandeling als klant,goed advies ,oplossings gericht

Service
A. Swenne (Teteringen)
21/03/2016
10

Bij deze dealer wordt je op een keurige manier te woord gestaan.
Bijzonder beleefd. Vragen worden goed beantwoord.
Goede sfeer! Vriendelijk!

Service
Anton Luyten (made)
16/03/2016
9

klant vriendelijk

Service
Helmonds (Drimmelen)
04/03/2016
9

Prima afspraken kunnen maken, tussendoor nog even gebeld voor bijzonderheden en een leenfiets beschikbaar

Verkoop
AB Wijnants. (Oosterhout nb.)
02/03/2016
9

Vriendelijk en accurate werkwijze kosten onderhoud vooraf duidelijk prima

Service
P.Vink (Oosterhout)
24/02/2016
10

uitstekende behandeling.

Service
Ton Reuvers (Oosterhout )
17/02/2016
10

Betrouwbaar behulpzaam.

Service
Anoniem
11/02/2016
10

De behandeling door de Van Dorst-medewerkers is bij elk bezoek aan het bedrijf vriendelijk, welwillend en ter zake.

Service
Dhr CPM van Gennip (Raamsdonksveer)
11/02/2016
10

Ik wordt netjes en vriendelijk ontvangen. Ik krijg duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en wat de kosten zouden zijn. Het onderhoud is binnen afgesproken tijd uitgevoerd zodat ik mijn Toyota weer kon gaan ophalen.

Service
René van der Pas (Oosterhout)
11/02/2016
9

We zijn zeer tevreden met de auto maar zeker ook zeer tevreden met de dealer die voor een goede service zorgt en bereid is mee te denken.

Service
A. van Gastel (Oosterhout NB)
10/02/2016
9

Altijd goede service gehad sinds ik in 2007 klant ben geworden.

Service
Dhr. JM de Jager (Oosrehout nb.)
05/02/2016
8

Daar ik over alles tevreden ben.

Service
ron bergmans (tilburg)
03/02/2016
10

erg vriendelijk personeel, kundig, goede service

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
8

goed geholpen

Service
j.m.van wanrppij (oosterhout)
27/01/2016
8

ik word keurig geholpen

Service
J. Kegels (Raamsdonksveer)
20/01/2016
5

Na meerdere malen een bezoek te hebben gebracht aan de werkplaats, hebben wij besloten deze niet meer te bezoeken omdat wij ons er telkens aan irriteren hoe de auto na reparatie wordt afgeleverd.

Service
Johan (Oosterhout)
20/01/2016
10

Prettige en correcte behandeling. Goede garage!!

Service
Anoniem
13/01/2016
9

ben uiterst tevreden

Service
Anoniem
13/01/2016
9

correct, vriendelijk en goede begeleiding en werk

Service
mw.Beekhof (oosterhout)
08/01/2016
9

ben erg tevreden met deze dealer

Service
Van Seeters (Raamsdonksveer)
06/01/2016
9

Betrouwbare garage.

Service
Anoniem
04/01/2016
10

Goed

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Ik ben tevreden over de gehele dienstverlening en communicatie met deze dealer. Je bent een persoon en geen nummer. Ze informeren je over de status zonder poespas en zijn eerlijk.

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Erg tevreden over deze dealer

Service
Gerard van Diesen (Tilburg)
30/12/2015
9

goed contact

Verkoop
Lena Dejlida (Rijen)
28/12/2015
10

Zeer korrekte bediening en afhandeling!

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Vriendelijke en betrouwbare receptiemedewerkers. Je weet vooraf waar je aan toe bent. Reparaties worden eerst overlegd Geen achteraf verrassingen waardoor de factuur veel hoger uitvalt.

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Vriendelijk personeel. Bellen altijd eerst op over de kosten

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
9

Nieuwe Yaris Hybride aangeschaft bij Van Dorst Oosterhout, prima geholpen door de verkoper, rustig type, niet zo opdringerig.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Gastvrije persoonlijke ontvangst met excellente service

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Omdat bij deze dealer alles klopt. Afspraken, behandeling van de klant en van de auto!!

Service
G.v.d. Wielen (Teteringen)
23/12/2015
9

Word prettig geholpen. Denken bij het onderhoud mee. Stemmen goed de werkzaamheden met mij af.

Service
Wim Norbart (Made)
23/12/2015
10

Ik voel me thuis aan de eettafel

Service
Anoniem
14/12/2015
10

omdat ik altijd correct wordt behandeld.

Service
Anne Jaspers (Oosterhout)
10/12/2015
8

Omdat wat ik zie en rond loop bij jullie heb ik er een goed gevoel bij. en dat ik blij ben een Toyota gekocht te hebben.

Verkoop
Anoniem
09/12/2015
8

Goed geholpen bij het verkopen van de oude auto en het aankopen van de nieuwe. Auto was ook nog 3 weken eerder dan geschat, dus dat was helemaal leuk.

Service
Antoon van den Enden (Geertruidenberg)
09/12/2015
10

Alles is prima verzorgd

Service
J.Krijnen (Zevenbergen)
09/12/2015
9

Vertrouwelijk en gemaakte afspraken kloppen

Service
Jaap de Jong (Oosterhout NB.)
02/12/2015
9

personeel is erg vriendelijk, de service is prima en de onderhoudskosten zijn zeer redelijk

Service
G.Boelaars (Raamsdonksveer)
26/11/2015
9

Gemakkelijk afspraak in te plannen, dealer denkt mee in eventueel samenvoegen van werkzaamheden, prettige ontvangst en wacht ruimte en de auto wordt netjes en gewassen afgeleverd

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
9

klantvriendelijk, goede uitleg, geen verkooppraatjes die als hinderlijk worden ervaren.

Service
A.J.P.M.C. van Gool (Oosterhout (N.B.))
19/11/2015
10

Omdat altijd alles perfect klopt, van de glimlach aan de balie en de kopt koffie tot aan de wasbeurt van de auto nadat het onderhoud is uitgevoerd.

Service
dhr BHJM van Bijnen (Oosterhout )
18/11/2015
10

Wordt er altijd goed geholpen afspraken worden nagekomen fijne dealer

Verkoop
Anoniem
16/11/2015
9

Vriendelijke verkoper , goede service en ontvangst en afhandeling van de koop

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Uitstekende service en behandeling, ik ben zeer tevreden.

Service
Oerlemans (Rijen)
11/11/2015
10

Uiterst tevreden. Vriendelijk personeel en snel, volgens afspraak geholpen.

Service
Anoniem
05/11/2015
8

overzichtelijke website

Service
Anoniem
04/11/2015
9

Te vrede al jaren lang.
Dit zijn onze 5e Toyota al

Service
Dhr.A.H. de Jager (Sleeuwijk)
04/11/2015
8

Receptie,verkoop en werkplaats geven goede uitleg.

Service
Jos Segeren (Made)
04/11/2015
10

Het is een zeer vertrouwd adres voor uw toyota met zeer vriendelijke en deskundig personeel wat met u meedenkt en net een stapje meer doet dan een andere garage. Ik kom er graag en kan iedereen aanraden dit ook te doen.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

het is goed

Service
Dhr van mook (oosterhout)
21/10/2015
10

ik ben zeer tevreden over de goede dienst en behandeling

Service
H. Jansen (Oosterhout)
21/10/2015
10

Uiterst correct, klantgericht en meedenkend personeel. Afhandeling conform afspraken met aandacht voor bijzondere omstandigheden.

Service
verdaasdonk hj (dongen)
21/10/2015
8

Ben keurig behandeld.

Verkoop
Anoniem
16/10/2015
9

Goede service goed ontvangst enz

Service
Dhr C.Wijnands (Dongen)
14/10/2015
10

Gemaakte afspraken over tijd , kosten, vervangend vervoer, kloppen altijd! , hun service wordt door mij als erg plezierig ervaren.

Service
A.
12/10/2015
10

jARENLANGE GOEDE RELATIE

Service
Anoniem
07/10/2015
8

Voor mij is een 8 een zeer goede score maar wil graag de mogelijkheid voor de dealer openhouden om verbeteringen uit te voeren. 😉 Een 10 is niet mogelijk want niets en niemand is foutloos.

Service
Krystle van den Muijsenberg (Oosterhout)
30/09/2015
9

Ik ben erg tevreden over de dealer van mijn auto. Ik word als klant goed begrepen en mijn auto wordt met zorg behandeld!!Echt top. Er werken leuke en spontane mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Service
Willem Bakker (Geertruidenberg)
30/09/2015
9

Tevredenheid op alle aspecten van deze dealer.

Service
h van bijnen (oosterhout)
23/09/2015
9

voor de goede zorgen

Service
René van der werf (Oosterhout)
21/09/2015
8

Altijd vriendelijk en ruim de tijd voor vragen

Service
wim van der pluijm (geertruidenberg)
14/09/2015
9

klantvriendelijk en vakbekwaam personeel en goede service.

Service
A.L. de Leeuw (Oosterhout)
11/09/2015
9

Leuk en bekwaam

Service
Anoniem
11/09/2015
8

goede begeleiding/ uitleg over hetgeen er wordt gedaan, van tevoren gebeld over een eventuele aanpassing aan iets.
alles precies volgens de afspraken die zijn gemaakt

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Prima service en vriendelijke, zakelijke benadering

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Vriendelijk, snel, correct en perfecte service

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Er is alles perfect geregeld

Service
Carla Boot-van Boxtel (Oosterhout)
11/09/2015
10

Omdat ik ieder keer vriendelijk te woord wordt gestaan

Service
jaap van bree (raamsdonksveer )
11/09/2015
8

De service is een 10 waard maar de onderdelen zijn nogal duur.

Service
Piet Liedorp (Raamsdonksveer )
26/08/2015
10

zeer vriendelijk
duidelijk
behulpzaam
men doet wat er beloofd wordt

Service
Mevr. L. Wetsteijn (Oosterhout)
24/08/2015
9

Goede service en klantvriendelijk

Service
H van Gurp (Oosterhout)
19/08/2015
10

zeer goede service en vriendelijk personeel

Service
Michael Wiltens (Geertruidenberg )
19/08/2015
10

Zeer vriendelijke mensen en een goede service en goede uitleg over bepaalde kosten die gemaakt zijn.

Verkoop
Jaap van der Heiden (OOsterhout)
17/08/2015
9

goede service vriendelijk personeel, wat betreft de nieuwe auto yaris gp311matten voorin m.n bij bestuurder slijten erg hard, nu na 3 weken, zie je al slijtplekken.

Service
Kees van Gennip (Raamsdonksveer)
17/08/2015
9

Echt alles was in orde, van maken afspraak, verrichten werkzaamheden, vervangend vervoer in de vorm van de gevraagde fiets, communicatie over extra werkzaamheden, de afhandeling.

Service
Anoniem
06/08/2015
9

Goede service, onderhoud

Service
G.C.Oosterling (Oosterhout)
05/08/2015
8

Vriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
03/08/2015
8

Snelle en correcte wijze van benadering en advies spreekt mij aan.

Verkoop
S. Blom (Oosterhout)
03/08/2015
10

Gastvrij en klantvriendelijk

Service
<Dhr G Wolfs (Oosterhout nb)
29/07/2015
10

de service is prima , dat is niet zo moeilijk met een klasseauto.
Vriendelijk personeel goede ontvangst met een kopje koffie en ook weleens een stukje gebak .
Alleen de verkoper zou wel een hoger bod op mijn inruil mogen doen , en wat de Toyota ook eens moet overwegen om de standaard garantie termijn te verlengen naar 5 jaar.
Deze laatste opmerkingen slaan niet op de dealer!

Service
Dhr.P.Vink (Oosterhout)
29/07/2015
10

prettig bedrijf. Wordt netjes gewerkt. Vriendelijk personeel.

Service
joop burger (oosterhout)
29/07/2015
9

vriendelijke vakkundige mensen

Service
M. Pijnenburg (Oosterhout)
29/07/2015
10

Vriendelijk personeel en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden, aangename verrassing dat de auto schoongemaakt afgeleverd werd

Verkoop
mv. Balarzyk (raamsdonksveer )
29/07/2015
10

Klantvriendelijk
Nemen de tijd voor je
duidelijk met uitleg.

Service
Mevr. Adriaanse (Raamsdonksveer)
22/07/2015
10

Hier word ik altijd keurig geholpen na de derde Toyota weet je dat wel

Service
mevrouw,van,der,poel (oosterhout,)
22/07/2015
9

Ik.ben.heel.tevreden,

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Deskundig,eerlijk en betrouwbaar. Fijn personeel

Service
Anoniem
15/07/2015
9

Vriendelijk personeel en goede service.

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Er wordt secuur gewerkt op tijd worden extra kosten van te voren besproken.
Alles is schoon en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
huijsmans (oosterhout)
15/07/2015
10

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Jack de Kort (Oosterhout)
15/07/2015
10

Hier merk je dat de klant koning is. Vriendelijkheid en service is super, alles klopt.

Service
Anoniem
08/07/2015
10

de service is optimaal

Service
John Storm van Leeuwen (Oosterhout NB)
08/07/2015
9

goede voorlichting , plezierige mensen.

Service
Theo Oudshoorn (Oosterhout)
06/07/2015
10

uitstekende service

Service
Ad van der Zanden (Oosterhout)
24/06/2015
9

zeer tevreden

Service
R.P.A.E. Trouwborst (Oosterhout nb)
24/06/2015
10

Alles wordt conform plan uitgevoerd !

Service
Johan van de Donk (Oosterhout)
18/06/2015
10

Dat de Toyota een voortreffelijke en goede auto is weten al veel klanten, maar er komt nog bij dat de service en begeleiding door de Toyota dealers ook voortreffelijk en goed mag is en dat mag ook eens vermeld worden. Wij zijn zeer tevreden over deze dealer.

Service
Mevr. A. van Leeuwen
18/06/2015
10

Ik vind het een fantastische goede garage die alle service biedt die je als klant verlangd.
De receptiemedewerker is altijd keurig netjes, aardig en behulpzaam.
Ook de monteurs staan voor je klaar en zijn keurig netjes.
Ik zou iedereen deze garage aanraden.

Service
Anne Dassen (Oosterhout)
17/06/2015
10

helemaal tevreden

Service
Anoniem
17/06/2015
8

De ontvangst is klantvriendelijk en de onderhoudswerkzaamheden worden uitstekend uitgevoerd.

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Goede en klantgerichte service.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Alles is zo als ik aangaf

Service
Bianca (Rijen)
17/06/2015
9

Ik ben zeer te vrede.
maar ben van mening dat er altijd wel iets verbeterd kan worden

Service
B.Smeets (Oosterhout)
17/06/2015
8

correct,vriendelijk,receptiepersoneel. factuur was conform de vooraf ontvangen prijsopgave.

Service
Els Janssen (Oosterhout)
17/06/2015
10

Helemaal tevreden zelfs meer dan dat, prettig verrast doordat zelfs de auto een wasbeurt heeft gehad.

Verkoop
jaap de jong (oosterhout)
17/06/2015
8

betrouwbare ealer waar wij al jarenlang komen.

Service
John van Mook (Oosterhout)
17/06/2015
9

ik ben zeer tevreden over de dealer. het begint aan de balie keurig geholpen voor zover mogelijk prijs opgave , reparatie in een korte tijd uitgevoerd en auto keurig gewassen weer afgeleverd. vriendelijk dank.

Service
lex bruggeman (oosterhout )
17/06/2015
10

Wegens de jarenlange goede realtie met deze firma

Service
Vissers (Raamsdonksveer )
17/06/2015
10

Goede service en de klantvriendelijkheid werd netjes op de hoogte gebracht over de gebreken en eventuele extra kosten

Service
Anoniem
03/06/2015
10

eerlijke behandeling geeft mij 'n goed gevoel afspraken worden nagekomen.

Service
P. Kramer (Oosterhout)
03/06/2015
10

Niets op aan te merken. Vriendelijke, behulpzame medewerkers en de prijs valt iedere keer weer mee.

Service
Anoniem
27/05/2015
8

Dat alles netjes gereld wordt

Service
G.Aarts (Oosterhout)
27/05/2015
8

Ik beoordeel deze dealer met een 8 omdat ik zeer tevreden ben met de behandeling en de klantgerichtheid van het personeel wat ook erg vakkundig is en behulpzaam. Graag zou ik zien dat er een soort van taxi service opgezet zou worden om klanten terug naar huis en weer op te halen als de auto klaar is.

Service
Frits de Vries (Oosterhout)
26/05/2015
10

klantgericht en goede service.

Service
Anoniem
20/05/2015
9

Duidelijkheid en direct en denken ook nog met je mee.

Service
Dhr-L.Krouwel (Oosterhout )
20/05/2015
9

Gewoon goed

Service
Anoniem
18/05/2015
10

prettige service, als klantvoel je je echt klant

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Ik kom er al jaren en het voelt erg vertrouwd, men is er vriendelijk en gastvrij, en men geeft een goede service.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Kwaliteit en erg aardig

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Wordt goed ingelicht over de werkzaam heden die moeten gebeuren en wat de kosten gaan worden.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Prettig te woord gestaan en in een prettige ruimte kunnen wachten. Tussendoor op de hoogte gebracht van de veranderingen die nodig waren in de wachttijd en prijsopgave van de beurt van de auto

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Komt afspraken na ,en nooit problemen gehad.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Nooit geen problemen gehad

Service
dhr BHJM van Bijnen (Oosterhout )
13/05/2015
10

Dit is een groot bedrijf met de uitstraling en beleving van een familiebedrijf zoals die vroeger waren.

Service
Dhr l.B. Fluit (Oosterhout)
13/05/2015
10

Wij zijn helemaal tevreden over de onderhoudsbeurt , maar ook over de haal-en breng service i.v.m. de ziekte van mijn man.

Service
Anoniem
06/05/2015
8

Wordt goed ingelicht over de werkzaam heden die moeten gebeuren en wat de kosten gaan worden.

Service
Ad Martens (Rijen)
29/04/2015
9

Rustgevend en prettige omgang.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Tevreden over werkzaamheden

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
8

Klantgerichtheid; geen snelle verkooppraatjes, maar een goed adviesgesprek.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

tevreden over de werkzamheden

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Prettige klantenbehandeling. Prijsopgave vooraf. Goede service.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Omdat ik tot zover over alles (zeer) tevreden ben!!

Service
Dhr. A. van Zalingen (Oosterhout N.B.)
29/04/2015
10

Mijn ervaringen met de dealer zijn zeer plezierig. Je wordt snel, vakkundig en behulpzaam geholpen.

Verkoop
Dhr.Anton Luijten (Made)
29/04/2015
9

netjes

Service
Karel Bol (Oosterhout)
29/04/2015
10

Zeer Klantvriendelijk. Staan altijd voor je klaar. Krijg auto altijd netjes terug.

Service
Anoniem
13/04/2015
9

Er is geen aanleiding om minder te geven dan een 9. Een 10 wil ik reserveren voor de toekomst.

Service
Anoniem
08/04/2015
8

tevreden over de manier van communiceren, de snelheid en duidelijkheid van handelen, het nakomen van afspraken

Service
San de Wit (Raamsdonksveer)
08/04/2015
10

Ik ben tevreden.

Service
Broeders (Dorst)
07/04/2015
10

Medewerkers ( allen ) van werkplaats tot verkopers doen hun uiterste best
om alles voor de klanten te regelen. Prima service.

Service
Hans Oerlemans (Rijen)
02/04/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, het meedenken en bieden van oplossingen.

Service
Anoniem
01/04/2015
8

alles was netjes en volgens afspraak

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Attent, correct, afspraak is afspraak.

Service
Anoniem
25/03/2015
8

Klantvriendelijk en goede service.
gezellige en leuke mensen.

Service
c. vredeveld (oosterhouit)
25/03/2015
10

je krijgt de indruk bij een familiebedrijf klant te zijn, zeer betrokken, deskundig en klantgericht personeel.

Service
San de Wit (Raamsdonksveer)
25/03/2015
10

Kan niet hoger

Service
Lex Bruggeman (Oosterhout)
24/03/2015
10

Uitermate tevreden over de manier van benadering van zowel de werkplaats als de receptie.

Verkoop
Anoniem
23/03/2015
10

Zeer correcte behandeling. Alle afspraken nakomend. Meedenkend.

Service
anton luijten (made)
12/03/2015
9

personeel is vriendelijk en netjes.

Service
Anoniem
11/03/2015
7

duidelijk in de te verwachtte kosten

Service
Dhr. R. Schoolmeesters (Zwolle)
11/03/2015
10

Duidelijke afspraken, komen garanties goed na. Duidelijke service, goede prijzen en een woord is een woord. Heel belangrijk !

Service
Anoniem
19/02/2015
9

heb vertrouwen in de garage.

Service
A Wijnants. (Oosterhout)
11/02/2015
8

Goede service en eventueel duidelijke uitleg.

Service
A.J. van Gastel (Oosterhout NB)
11/02/2015
9

Uit pricipe geef ik nooit een 10.

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Altijd netjes en voorspelbaar in het afhandelen van beurt en APK keuring.

Service
dhr J.Hoppel (Oosterhout NB)
11/02/2015
9

Ben volledig tevreden over de afhandeling. Correct en conform de afspraken.
Zeer voorkomend behandeld. PRIMA!.

Service
Anoniem
28/01/2015
9

Nette zaak, correcte service

Service
L.Eijkemans (Oosterhout)
28/01/2015
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg van werkzaamheden, aangenaam verblijf tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Verkoop
Anoniem
27/01/2015
8

Omdat ik tevreden ben

Service
Anoniem
21/01/2015
10

ik geef 10 voor de klantvriendelijkheid, het juiste advies en de correcte, vakkundige afhandeling van mijn servicebeurt.

Service
Rien Trouwborst (Oosterhout nb)
21/01/2015
10

Alles uitgevoerd conform de afspraken !
Zeer vriendelijk en voorkomend personeel !

Service
P. Dirven (Oosterhout)
07/01/2015
10

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, je kunt online afspraken maken , en ze vragen of er nog problemen met de auto zijn die nog bekeken moeten worden .

Service
K van Heeren (Oosterhout)
05/01/2015
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijke offerte, goede service.

Service
Anoniem
30/12/2014
10

Vriendelijkheid

Service
Anoniem
24/12/2014
9

vriendelijk, deskundig, servicegericht

Service
hj hermans (oosterhout )
24/12/2014
10

gewoon een hele goede garage waarbij je als klant echt op nummer 1 staat en niks teveel is alles word keurig uitgelegd en heel netjes uitgevoerd kortom een echte aanrader .

Service
J.Krijnen (Zevenbergen)
24/12/2014
10

zeer klant vriendelijk en komen afspraken na

Service
Anoniem
03/12/2014
10

Ben al vele jaren een tevreden klant bij Toyota van Dorst. Goed en vriendelijk personeel en prima service.

Service
Anoniem
02/12/2014
8

De dealer wordt door mij beoordeeld met een 8, omdat het een betrouwbare dealer is en zich aan zijn afspraken houdt. Tevens vindt ik dat er vakbekwaam personeel en monteurs werkzaam zijn.

Service
dhr. J van Slooten (Oosterhout)
02/12/2014
8

alles kan altijd beter

Service
Jan Mutsaers (Etten-Leur)
02/12/2014
10

Afspraak wordt keurig in overleg via telefoon vastgelegd.
Uit te voeren werkzaamheden adh van gereden kilometers en leeftijd auto besproken.
Tijdens de onderhoudsbeurt wordt contact opgenomen over eventuele bijzonderheden.
Weet dus altijd waar ik aan toe ben!

Service
Dhr. C.M. van der Linden (Oosterhout)
01/12/2014
10

Goede vakmensen die je kunt vertrouwen en zijn dan ook zeer terzake kundig!

Service
Paul van der Ven (Oosterhout)
01/12/2014
8

De serviceverlening aan de balie is top. Het verstrekken van informatie aan de verkoopkant zou m.i. beter kunnen.

Service
Anoniem
27/10/2014
8

Er is altijd ruimte voor verbetering, maar ik ben tot op heden altijd netjes te woord gestaan, goed geholpen en men hield zich keurig aan afspraken. Een 9 zou ook mogen dus!!

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
7

Vriendelijk behandeld zonder opdringerig te zijn. Wat ik jammer vond dat we een kadootje uit mochten zoeken dat eigenlijk niets met de auto te maken had. Een ijskrabber of shampoo-setje of iets bruikbaars voor de auto had mij insziens passender geleken.

Service
Dhr C.Wijnands (Dongen)
21/10/2014
8

Deskundig , sympathiek

Service
Mevr. C.M.G.Th.Boot-van Boxtel (Oosterhout)
21/10/2014
10

Geweldige service.

Service
Bianca de Vet (Rijen)
16/10/2014
8

Ik ben over het geheel genomen heel tevreden. Met een 8 je moet altijd blijven vernieuwen en inversteren in je zaak.
En wat ik best jammer vond mijn auto was gewassen klopt. heel fijn is dat. Maar de mat waar mij reserve wiel onder ligt lag er in gepropt en niet netjes dat vind ik niet horen. Dat zijn juist de kleine puntjes waar je in deze tijd zeker op moet letten.
Maar al dan niet ik ben heel tevreden over hoe ik geholpen word bij van dorst in O.osterhout

Service
Mevr. Van Seeters (Raamsdonksveer)
16/10/2014
9

De service is na volle tevredenheid .

Service
Anoniem
15/10/2014
8

goede service

Verkoop
Anoniem
15/10/2014
8

Onbekendheid. Eerste Toyota

Service
Anoniem
15/10/2014
8

Goede service

Service
Anoniem
14/10/2014
9

Netjes en klantvriendelijk geholpen. Zijn voorbereid op je komst en daardoor geen lange wachttijden.

Service
Brigitte van Vugt-van Driel (Oosterhout)
14/10/2014
9

service is prima en men is altijd heel vriendelijk

Service
Mw.beekhof (Oosterhout)
14/10/2014
9

Vriendelijkheid ,welkom gevoel,geven je zelf de kans voor een beslissing,zelf bepalen in overleg voor een reparatie of een afspraak te maken voor onderhoud,goede aflevering van de auto

Service
Anoniem